Nakshatra - Scrollr Widget

SWINGY JE...

ZDRAVJU PRIJAZEN

Njegova posebna lastnost je zibanje naprej/nazaj, kar jača mišice stabilzatorjev trupa, potrebne za pravilno držo. Izboljša tudi ravnotežje, koordinacijo in reflekse.

ZABAVEN

Swingy na zabaven način spodbuja otroka, da so fizično aktivni

PAMETEN

Lesena gibalnika sta brezžično povezana s pametnim telefonom ali tablico. Otroci tako lahko igrajo igrice s svojim nogami.

ELEGANTEN

Zaradi svoje sodobne oblike in naravnega lesa bukve, je Swingy moden in prijeten dodatek v vsakem domu.

VAREN

Vsak izdelek je  gladek in prekrit s protizdrsnim premazom. Oblika je tako varna, da omogoča držo v ravnotežju in se med igranjem ne more spodmakniti.

OKOLJU PRIJAZEN

Swingy je narejen iz lesa. Les je naraven in topel, okolju prijazen material. Je prijeten na dotik in hkrati robusten in vzdržljiv.

KAKO DELUJE SWINGY?

AKTIVNO IGRANJE IGRIC

Gibalnik Swingy je opremljen s senzorjema, ki se brezžično povežeta s tablico ali pametnim telefonom. Levi in desni gibalnik kontrolirata levi in desni drsnik na ekranu. To pomeni, da otroci igrajo igrice s svojimi nogami. Swingy tako združuje zabavo in koristno telesno aktivnost, ki je pomembna za dobro ravnotežje in pravilno telesno držo. Tako Swingy tudi spodbuja zdravo preživljanje prostega časa z vključevanjem telesne aktivnosti v igro.

RAVNOTEŽJE. POMEMBNO JE.

Igranje je pomemben vir fizične aktivnosti in motoričnega razvoja za otroke, še posebej to velja v prvih letih življenja. Prav ravnotežje pa je osnova vseh naših motoričnih spretnosti. Otroci razvijajo svoj ravnotežnostni system do petnajstega leta starosti.

Swingy je nastal v sodelovanju z zdravniki, učitelji in trenerji.

 

S svojo ukrivljeno obliko in gibanjem naprej/nazaj gibalnik krepi mišice stablilizatorjev trupa, potrebne za pravilno držo, ter izboljša ravnotežje in koordinacijo. Dober občutek za ravnotežje pomaga otrokom tako v vsakodnevnem življenju kot tudi pri aktivnostih, kot so rolanje, kolesarjenje, rolkanje, plezanje in smučanje.

Swingy je

ROČNO IZDELAN

iz lesa in namenjen otrokom od 4. leta naprej.

SWINGY  MOBILNA APLIKACIJA

Igraj Ping-Pong s svojimi nogami.

apLIKACIJA DOSTOPNA NA

ZDRAVO IGRANJE IGRIC

Swingy aplikacija je tehnološka nadgradnja samega Swingy gibalnika. Opremljena je z senzorji, ki se povežejo z igrico in omogočajo uporabniku, da igra igrico z nogami.

SWING PONG IGRA

Prva igrica, ki smo jo razvili, se imenuje Swing Pong. Vsak senzor kontrolira en drsnik na zaslonu (lev gibalnik kontrolira levi drsnik, desni gibalnik desnega). Cilj igre je, da se žoga čim dlje odbija levo/desno med obema drsnikoma. Na ekranu se naključno pojavljajo gozdni sadeži in živali. Sadeži dajo življenje, povečajo velikost žoge ali drsnikov, ali zmanjšajo velikost žoge. Živali lahko zmanjšajo velikost žoge ali drsnikov, ali pa povečajo hitrost žoge.

Swingy spreminja način igranja digitalnih igric

NAROČI SVOJ SWINGY

Swingy je na voljo v različnih grafikah, ki so bile razvite z mislijo na otroke in odrasle. Veverica Swingy krasi igrive grafike namenjene otrokom, odrasli pa lahko zbirajo med tremi različnimi grafikami, ki bodo stilsko dopolnjevale vsako dnevno ali delovno sobo.

Swingy type
Swingy design

KONTAKTIRAJ NAS

Nas želiš kaj vprašati? Z veseljem ti bomo odgovorili na vsa vprašanja.

SLEDI NAM

Submitting Form...

The server encountered an error.

SPOROČILO POSLANO

© 2016